Öppettider

Tisdag till Fredag 12:00 - 18:00
Lördag 10:30 - 14:30

Laura & Otto
Västra Storgatan 41
646 35 Gnesta
T: 0703 12 64 41
E: info@lauraotto.se

fredag 5 april 2013

Laura & Otto presenterar stolt: Lilla Bruket!


Idag vill jag presentera vårt nya märke L:a Bruket! Detta är jättefina svenska produkter som jag är mycket stolt över att jag har på Laura & Otto!



Tillverkningen av Lilla Brukets tvålar och kurbadsprodukter sker i Varberg där
kurbadstraditionen vårdats i 200 år.

Ingredienserna i Lilla Brukets kroppsprodukter, som tvålar och oljor m.m. är ekologiskt framställda och inga artificiella konsistens eller färgmedel är tillsatta.
Varje produktbas är framställd som en balans av olika vegetabiliska råvaror, eteriska oljor och örter m.m. beroende på vilka egenskaper och effekter man vill ta tillvara hos växterna: energigivande, fuktighetsbevarande, mjukgörande, läkande, skrubbande m.m.

När Lilla Bruket har skapat sina tvålar och oljor har de haft som ambition att alla produkter skall hålla hög kvalité, ha en tydlig funktion, dofta fantastiskt och vara vackra.
Lilla Brukets stil är traditionell och funktionell och de är generösa när de arbetar. Detta gör att produkterna är fulladdade med deras favoritingredienser och de känns och doftar mer än de flesta.
Äkta genuin och generös lyx.!




Vackra, handgjorda och rustika tvålar och kurbadsprodukter med funktion. Härligt skrubbande eller lyxigt mjukgörande. Lilla Bruket tillverkar handgjord ekologisk tvål, hudvårdsoljor, kroppsskrubbar m.m.  De väljer ut de allra bästa ekologiska råvarorna och tillsätter inga artificiella konsistens eller färgämnen. Alla deras vegetabiliska och eteriska oljor är ekologiskt certifierade och certifieringarna kommer från Soil Association, NOP-USDA och EcoCert.




 DISKMEDEL CITRONGRÄS/ROSMARIN

En frisk naturlig aromakick när du diskar.
Ett milt och lättflytande handdiskmedel doftsatt med ekologisk eterisk olja från citrongräs och rosmarin. Biologiskt lätt nedbrytbara ämnen som diskar rent och är skonsamma mot huden och naturen.

Vill du veta mer om Lilla Bruket så titta in på deras hemsida: www.lillabruket.se 
Självklart följer vi deras egna priser.

Ha nu en fortsatt underbar dag och en trevlig helg!
Idag är butiken öppen 12-18
Lördag 10:30 - 14:30

Tjingeling!
// Pia



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar